Iki-ihana Castello Black - osittain lampaanmaitoon valmisettu sinihomejuusto on vakiosuosikkini, milloin hunajan, milloin hillon kera. Ja nyt joulun alla tietysti taateleiden täytteenä.
Miten nämä kaksi makua voivatkaan sopia yhteen niin hyvin!
Ja sitten tämä ranskalainen, taateleista ja kastanjoista valmistettu kastanjatahna - Châtaigne!
Miedon lampaanmaidosta valmistetun kypsytetyn juuston kanssa aivan erinomaista.
Ja huippu match myös Castellon kermaiseen valkohomejuustoon.
Jännittävä löytö oli joulunvärinen, hollantilainen tircolor gouda. Se sai hauskan värinsä paprikasta valkosipulista ja chilistä.
Osittain vuohenmaitoon valmistettu juusto oli aika voimakas ja päätin keventää chilistä tuntua spelttikekseillä sekä oluesta ja kastanjasta valmistetulla hyytelöllä - Bière à la Châtaigne - mielenkiintoinen löytö sekin!
Ranskalainen pehmeän lempeä pähkinäjuusto oli taivaallista - taas kerran kastanjatahnan kera.
Ei muuta kuin testailemaan!
Terveisin,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti