Lisäkkeeksi sopivat paahdetut juurekset, erityisesti punajuuri.
Burgerit saivat makua katajanmarjoista ja pääsivät kuvaan joulua varten
keräämilleni sammalsomisteille - metsän henkeen.
Hirviburger
500 g hirven (paisti)jauhelihaa
2 rkl tummaa soijarouhetta (tai korppujauhoja)
1 kanamuna
1 salottisipuli hienonnettuna
10 katajanmarjaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä
(suolaa)
Sekoita ainekset ja muotoile pihveiksi. Paista voissa kypsiksi.
Sekoita ainekset ja muotoile pihveiksi. Paista voissa kypsiksi.
Kermaviilikastike
1 prk kermaviiliä
muutama katajanmarja murskattuina
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
ripaus pippuria
Sekoita ainekset keskenään. Tarkista maku.
Sekoita ainekset keskenään. Tarkista maku.
Muut ainekset
Kannellinen ruisleipä (sämpylä)
voita tai tuorejuustoa voiteluun
salaattia
1/2 tuore punajuuri raastettuna
1-2 paahdettua punajuurisiivua
(siivu juustoa)
Lisäkkeeksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti