Hunajalla ja limettimehulla maustetut mansikat ovat ihana jälkiruoka sellaisenaan tai vaikka vaniljajäätelön kera. Helppotekoinen herkku on näyttävä myös buffetpöydässä.
Anna mansikoiden tekeytyä hunaja-limettiliemessä hetki ennen tarjoilua, jotta herkulliset maut ehtivät imeytymään.
Hunaja-limettimansikat
n. 1 l (500 g) tuoreita mansikoita
1/2 dl juoksevaa hunajaa
1 limentin mehu
1 dl vettä
tuoretta minttua koristeluun
Poista mansikoista kannat ja halkaise ne pituussuunnassa. Keitä, vesi, hunaja ja limetin mehu ja anna jäähtyä. Aseta mansikat tarjoilukulhoon ja kaada päälle jäähtynyt hunaja-limettiliemi. Anna vetäytyä 15-30 minuuttia ennen tarjoilua, jotta maut imeytyvät. Koristele tuoreella mintulla.
Terveisin,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti