Tuttu mansikkainen raparperitorttu saa erityisen maukkaan lisän cashew-pähkinöistä. Kannattaa kokeilla!
Vaniljakastike tai vaniljajäätelö toimivat tämänkin piiraan kanssa.
Torttu on erinomainen jälkiruoka, mutta se käy myös buffet- tai kahvipöytään.
Raparperi-masikka-cashewtorttu
Pohja
1,5 dl kaurahiutaleita
1,5 dl kaurahiutaleita
1 rkl ruokosokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl rypsiöljyä
1 dl rypsiöljyä
Täytteeksi
300 g raparperia pilkottuna
3/4 dl ruokosokeria
2 dl tuoreita mansikoita halkaistuna
kourallinen cashew-pähkinöitä murskattuna
2 dl tuoreita mansikoita halkaistuna
kourallinen cashew-pähkinöitä murskattuna
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää öljy ja sekoita murumaiseksi taikinaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti