keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Lupa grillata - lohi-katkarapugrillivartaat

Rasvaisena kalana lohi sopii erinomaisesti myös grilliin. Jättikatkarapujen ja kasvisten kera lohesta voi rakentaa mitä herkullisimmat grillivartaat.


Kala-katkarapuvartaita täydentäävät muut grillikasvikset: parsat, jättiherkkusienet, terttutomaatit, pienet keltasipulit ja kesäkurpitsat.


Parsat on herkullisia kaikissa olomuodoissa, myös grillattuina.

Lohi-katkarapugrillivartaat

150 g - 200 g lohta/ruokailija
2-3 jättikatkarapua/ruokailija
paprikaa
punasipulia

Laita lohisiivut, jättikatkaravut, paprikapalat ja punasipulisiivut grillivartaisiin. 
Kypsennä grillissä kypsiksi.


Kypsissä grillikasviksissa on herkullinen tuoksu ja pehmeä maku.



Kokonaisuutta täydentää vielä raikas vihersalaatti - erilaisa salaatteja ja yrttejä, retiisejä, herneenpalkoja. Lisänä tilkka laventeliviinietikkaa.

Nam.


Terveisin,


Ei kommentteja: