perjantai 23. marraskuuta 2012

Iltapalaksi etanat valkosipulivoissa

KOTIRUOKAA
 
 
Ranskalaisfiilistely jatkui, kun söimme kuopuksen kanssa iltapalaksi etanoita. Ranskan läksytkin maistuivat paremmilta valkosipulintuoksuisia etanoita uunista odotellessa.
 
 

 


Valkosipulietanat

1 prk etanoita (15 etanaa) 

Valkosipulivoi:
120 g voita
1 rkl sitruunamehua
4 valkosipulinkynttä murskattuna
1 dl silputtua persiljaa
ripaus valkopippuria ja suolaa
 

Valmista valkosipulivoi sekoitamalla ainekset keskenään. Avaa etanapurkki ja kuivaa etanat. Laita etanat tyhjiin kotiloihin ja täytä kotilot valkosipulivoilla.  Asettele etanapannuille. Paista uunissa 275 asteessa noin 7 minuuttia. Tarjoile vaalean maalaisleivän tai -patongin kera.


Terveisin,


Ei kommentteja: