Hunajasima on ihanaa - senkin ehtii vielä valmistaa vapuksi,
sillä huoneenlämmössä sima valmistuu kolmessa päivässä. Toinen simareseptini on raikas lime-rosmariinisima.
Parsa on ihana kevätruoka ja tryffelijuuston kera siitä saa mitä ihanimman alkupalan.
Shampanjainen Crème Ninon tuorehernekeitto sopii kuohujuoman kera.
Ja suussa sulava valkosuklaavaahto kruunaa aterian kuin aterian.
Brunssilla maistuvat vaikkapa rosmariinisämpylät, haukipatee tai yrttisilli.
Grilliruokien tai savukalan kaverina maistuu raikas coleslaw.
Käy kurkkaamassa blogiini kokoamani vappuherkut tästä linkistä:
http://prinsessojenkotitalous.blogspot.com/search/label/Vappu
Tässä vielä respetit ja niiden linkit yksitellen:
Tässä vielä respetit ja niiden linkit yksitellen:
Hauskaa Vappua!
t. Marja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti