maanantai 27. huhtikuuta 2020

Vappuherkut - keväistä ja kaunista

Vappu lähestyy. Tänä vuonna sitä juhlitaan kotona ja pienessä piirissä. Siksi ajattelin koota blogini reseptejä helppoihin ja keväisiin vappuherkkuihin.
Hunajasima on ihanaa - senkin ehtii vielä valmistaa vapuksi, sillä huoneenlämmössä sima valmistuu kolmessa päivässä. Toinen simareseptini on raikas lime-rosmariinisima. 




Parsa on ihana kevätruoka ja tryffelijuuston kera siitä saa mitä ihanimman alkupalan.
Shampanjainen Crème Ninon tuorehernekeitto sopii kuohujuoman kera. 
Ja suussa sulava valkosuklaavaahto kruunaa aterian kuin aterian. 
Brunssilla maistuvat vaikkapa rosmariinisämpylät, haukipatee tai yrttisilli.
Grilliruokien tai savukalan kaverina maistuu raikas coleslaw.


Käy kurkkaamassa blogiini kokoamani vappuherkut tästä linkistä:

Hauskaa Vappua!

t. Marja

Ei kommentteja: