keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Parsaa, hunajaa ja tryffelijuustoa

Parsan ystävänä olen taipuvainen erilaisiin kokeiluihin. Tämä herkullinen resepti syntyi kuin sattumalta ja se on ihastuttanut sekä kotona että töissä. Uunissa paahdetut, hunajalla ja tryffelijuustolla peitetyt parsat ovat vastustamattoman hyviä.




Parsaa, hunajaa ja tryffelijuustoa


1 nippu vihreää parsaa
2 rkl hunajaa
1/2 pakettia Castello White with Truffle -valkohomejuustoa

Katko parsojen tyviosasta kuiva pää pois ja asettele parsat uunivuokaan.
Sivele pinnalle hunajaa. Leikkaa ttryffelijuustosta ohuita paljoa ja asettele parsojen päälle.
Paista uunissa 225 C asteessa 15-20 minuuttia, kunnes parsat ovat kypsät.

Kun asetat parsat tarjolle lautaselle, nosta niiden päälle paistovuoasta kaikki sulanut
 hunaja-juustokastike. Se on liian hyvää hukattavaksi.



Hunaja ja kermaisen täyteläinen tryffelillä maustattu valkohomejuusto on hieno ja hento makuyhdistlemä.



Tämä annos on helppo monistaa vuoan kokoa säätelemällä. Samalla kertaa syntyy herkullinen alkupala isommallekin porukalle.


              Parsat on myös helppo nostaa suoraan vuoassa pöytään esimerkiksi vappubrunssilla.






Terveisin, 

Ei kommentteja: