Syötävät perlagoniat ja hunajakukat ovat herkkiä ja ne sopivat somistamaan keväistä jälkiruokaa.
Valkosuklaavaahto
n. 300 g valkosuklaata (2-3 levyä)
2,5 dl rasvatonta maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
(1 rkl makeaa sherryä)
Koristeluun syötäviä kukkia tai tuoreita marjoja
Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Vaahdota rahkaa hieman. Vaahdota kerma vaahdoksi.
Sekoita vaahdot keskenään ja lisää joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa.
Kaada joukkoon halutessasi tilkka makeaa sherryä ja sekoita tasaiseksi vaahdoksi.
Tarjoile annoslaseissa tai -kulhoissa. Koristele annokset kukkasilla tai esimerkiksi tuoreilla vadelmilla.
Tämä herkku on nopea tehdä valmiiksi jääkaappiin ja se on näyttävä tarjottava esimerkiksi vappuaaton jälkkärinä tai vappupäivän brunssipöydässä.
Terveisin,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti