torstai 24. helmikuuta 2011

Katse Peiliin

KAMPAAJALLA

Kerran kuudessa viikossa kotipeilini puhuu karua kieltä. Repsahataneet hiukset juurikasvuineen kaipaavat hoitoa, kiiltoa, väriä, ja leikkausta. Mutta onneksi on oma luottokampaanja - Peili Hiussali ja sen omistaja, hiusmuotoilija Timo Mäkinen.

Taas kerran koin pienen ylellisen hemmotteluhetken, kun Timo laittoi hiukseni edustuskuntoon. Kaikissa Peili Hiussaleissa on tyylikäs ja saman konseptin mukainen miljöö. Suuri kultareunainen peili toivottaa vieraan tervetulleeksi. Lempisuunnittelijani, Philippe Starckin suunnittelemat tuolit kutsuvat istumaan. Silmä lepää
tyylikkäissä pinnoissa, rauhallisissa väreissä ja valaistuksessa sekä monissa pienissä yksityiskohdissa.




Ja hienoa on myös tunnelma. Ystävällisyys, iloisuus ja asiakaspalvelu välittyvät kaikessa. Tarjolla on ihanaa erikoiskahvia, itse leivottua maustekakkua, langaton nettiyhteys, trendikkäitä erikoislehtiä, modernia musiikkia ja mielenkiintoisia keskusteluja hiusten laiton lomassa. Pesupaikalla tarjoutuu pieni rentoutushetki kevyessä päähieronnassa.



Ja paras mieli tulee, kun katsoo lopuksi peiliin,

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Luottokampaaja on aarre.Sinä olet löytänyt kampaamon, joka tuntuu olevan täydellinen. Iloitsen.

Olen myös uskollinen asiakas. Tosin jonkin aikaa olen miettinyt, josko rupeaisin käymään jälleen Helsingissä, kun siellä muutoinkin usein käyn. Tyttäreni on suositellut omaansa, mutta tämä Sinun kampaamosi kiinnostaa myös. Yhteystiedot löytyivät netistä.

Marja B. kirjoitti...

Voin suositella. Tästä pienestä ylellisyydestä olen aina halunnut pitää kiinni.