sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Lämmin kaurakaulus

LUOMULÄMMITIN

Sain ystävältäni talvilahjaksi muotoutuvan, tukevasta puuvillakankaasta valmistetun tyynyn, joka on täytetty kaurajyvillä. Tyynyn tarkoitus on toimia lämmittimenä vanhan ajan kuumavesipullojen tapaan. Sitä kuumennetaan mikrossa parin minuutin ajan ja aseteteaan olkapäille tai kylmille jaloille. Tunne on autuaallinen, kun jäykkä niska-hartiaseutu muhii lämmössä.
Kuopus tuli tallilta umpijäässä ja kertoi nähneensä tallin omistajalla aivan ihanan kauratyynyn. Kaivoin kaapista omani ja laitoin tytön hartoille. Voi sitä yllätystä, iloa ja kiitollisuutta!

Tyynyä voi käyttää vastaavalla tavalla myös kylmähoitona, jolloin se laitetaan pakastimeen. Kylmähoito toimii esim. äkillisissä revehtymissä.





Tyyny todella toimii ja se lämmittää myös mielen!

2 kommenttia:

Anne-May kirjoitti...

Olen myös onnellinen kauratyynyn omistaja ja minulla on myös kauratöppöset, jossa pohjassa semmoset taskut, joihin lämmitetyt kauratyynyt laitetaan. Ihanat ovat, tosin niillä ei sitten kävellä, mutta ei tarvitsekaan, lökötellään vaan lepolinnassa ja odotellaan pakkasten lauhtumista, että päästään vihdoin korkkaamaan uudet sukset.

Marja B. kirjoitti...

Hei - nuo kauratöppöset kuulostavat ihanilta. Kyllä tässä nyt jo saisivat pakkaset hellittää....