Keittiömestari Sasu Laukkonen avaa uuden ravintolan Helsingin Eiraan, Huvilakadulle. Ravintola Chef & Sommelier keskittyy luomuun ja osittain raaka-aineina käytetään myös reilun kaupan tuotteita.
Tarjolla on liha- ja kalamenuiden lisäksi myös neljän ruokalajin Menu Vert, lakto-ovovegetaarinen menu, jonka voi saada myös täysin vegetaarisena.
Ravintola avaa ovensa perjantaina 15.10.2010 klo 18.
http://www.sasulaukkonen.com/
Miten uusi ravintola toimii?
Myöhemmässä tekstissäni kerron uusimmasta käyntikokemuksestani ravintolassa, vajaa vuosi avajaisten jälkeen. Tutustu tekstiin "Luomuravintola Chef & Sommelier loihti aitoja makuja" tästä.
Miten uusi ravintola toimii?
Myöhemmässä tekstissäni kerron uusimmasta käyntikokemuksestani ravintolassa, vajaa vuosi avajaisten jälkeen. Tutustu tekstiin "Luomuravintola Chef & Sommelier loihti aitoja makuja" tästä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti