keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Jouluarvonta!

JOULUKALENTERI


Olen miettinyt, millä tavalla voisin ilahduttaa teitä, blogini lukijat, näin joulun alla. Tilastoista näen, että noin sata vierailijaa käy sivuillani päivittäin. Jotkut teistä ovat liittyneet julkisesti lukijoiksi ja jotkut haluavat taas seurata sivujani anonyymisti tai sähköpostilla. Molempi parempi. Mukavaa on, että viihdytte kanssani.

Lukijavinkkien innoittamana olen avannut blogistani linkin myös Facebookiin, jossa voi jatkossa seurata päivityksiä tykkäämällä sivustosta "Prinsessojen kotitalous".

Täällä blogissani olen päätynyt järjestämään pienen jouluarvonnan lukijoitteni kesken. Voittajalle on luvassa  kaksi Iittalan lasista Goodwill-joulupalloa kuuseen ripustettavaksi.

Voit osallistua kilpailuun jättämällä kommentin tähän blogitekstiin tai lähettämällä minulle sähköpostin osoitteeseen: prinsessojenkotitalous@gmail.com. Vastausaikaa on suunnutaihin 18.12 klo 24 saakka. Maanantaina 19.12 arvon voittajan ja postitan pallot, jotta ne ehtisivät perille jouluksi.

Onnea arvontaan!

Terveisin,
8 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana blogi :) Sait uuden vakilukijan ;) Mukavaa joulunodotusta!

Adaliaana kirjoitti...

Minäkin olen liittynyt uudeksi lukijaksi ihan tässä parin päivän sisällä. Veikeä on blogi, ja oikein kaunis palkinto. :) Miten raaskitkin tuollaisen jakaa pois!

Marjatta kirjoitti...

Tämä blogi tuottaa iloa ja on avartanut monissa asioissa. Kiitos Marja!
Arvonnassa mukana.

Anne-May kirjoitti...

Olen nauttinut suunnattomasti blogissasi kertomistasi tarinoista ja kuvista. Rauhallisen Joulun toivotuksen myötä, mukana arvonnassa.

Marja B. kirjoitti...

Kiitos teille uudet ja nykyiset lukijat. Mukava palaute on aina kannustavaa! Lämminhenkistä joulun odotusta teille, ensi viikolla nähdään, miten arpaonni suosii...

Kastehelmi kirjoitti...

Mukana arvonnassa :) Sinulla on kyllä aivan ihania kuvia blogissasi:)

Eskapisti kirjoitti...

Etsiskelin inspiroivia ja kauniita jouluaiheisia blogeja kun törmäsin Prinsessojen kotitalouteen. Onpa todella tunnelmallinen ja kauniita kuvia pursuava blogi, jota taidan jäädä seuraamaan joulun jälkeenkin. :)

Katariina kirjoitti...

Kiitos kauniista joulupostauksista! Ovat tuoneet hyvää jouluista mieltä rauhaisilla tunnelmillaan.