FOOD & DRINK
Tunnettu keittiömestari Henri Alén on usein puhunut suomalaisen lähiruoan puolesta. Hän kannattaa myös ruoanlaittoa, jossa asiakkaille tarjoillaan hyvää ruokaa ilman turhaa kikkailua. Nyt Alén avaa Fredrikinkatu 41:een Ravintola ja viinibaari Murun yhdessä Timo Linnamäen, Nicolas Thieulon ja Samuil Angelovin kanssa.
Ravintolatila on parhaillaan täydessä remontissa kiinalaisravintola Shanghai Cityn jäljiltä ja avautuu 4.11.2010. Ravintolasaliin on tulossa 40 asiakaspaikkaa ja lisäksi pieni ja persoonallinen viinibaari.
Bistrotyylisessä Murussa on lämmin ja rento tunnelma, jossa ei tuhia jökötetä. Palvelu on sydämellistä ja ruoka on hyvää. Kahden ruokalajin hinta on noin 35 euroa. Myös viinit ovat laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia.
Pöytäväraukset Muruun: puh 09-42891213 tai varaukset@murudining.fi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti