torstai 21. kesäkuuta 2012

Hyttyset hiiteen

HYTTYSKARKOTIN


Tämän juhannuksen suosikkituote meidän perheessämme on ThermaCELL-hyttyskarkotin. Sen verran ärhäkkäästi piikittelijät ovat käyneet kimppuun pihahommissa ja kesäkeittiössä, että on ollut pakko varustautua niitä vastaan vähän järeämmillä aseilla.

Jos ei itse halua haista hyttyskartottimelle tai tukehtua sellaisen savuun, suosittelen ThermaCELLiä. Sain itse pari kappaletta lahjaksi kukkakimpun sijaan ja olin enemmän kuin tyytyväinen! Ensin toisin ajattelin, että taas yksi laite hyttystaisteluun - ja häviö tulee taatusti. Vaan eipä tullutkaan. Tämä laite todella toimii. Sillä seurauksella, että niitä hankittiin pari lisää. Ja jopa nuoriso suostuu ruokailemaan ulkona, jos nämä karkottimet ovat päällä:).


Laite on tarkoitettu vain ulkokäyttöön. Se toimii butaanikaasulla, joka lämmittää laitteessa olevan hyttysentorjunta-ainetta sisältävän tyynyn. Tyynystä lähtee ihmisen astittavaksi hyvin mieto, lähes huomaamaton haju, mutta hyttysille se on myrkkyä ja se pitää ne loitolla todella tehokkaasti.

Yksi tyyny riittää noin neljäksi tunniksi ja yksi kaasupatruuna 12 tunniksi. Pari laitetta riittää pitämään hyttyset pois normaalikokoiselta kotiterassilta. Laite sopii myös luonnossa liikkujalle. Pihatöissäkin, mukana kannettuna, se auttaa. Sisätiloissa, teltoissa tai muissa suljetuissa tiloissa laitetta ei saa käyttää. Kaasun vuoksi se on helposti syttyvä eikä sitä saa altistaa yli 50º asteen lämpötilalle.Juhannustunnelmissa,

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Kiitos, kun muistutit! Pitkät listat on tehty ja osa tavaroista jo laukuissa, mutta olin täysin unohtanut hyttyskarkotteet. Kotiterassilla ei ole näkynyt hyttysiä, mutta mökkiaikaa varten täytyy varustautua.

Oikein leppisaa juhannuksen aikaa ja valon ihanuutta!

Marja B. kirjoitti...

Kiitos samoin, hyvää ja yötöntä juhannusta. Nauttikaa mökillä!