maanantai 7. heinäkuuta 2014

Loma-aamun ruususalaatti

KESÄKEITTIÖ

Loma-aamun kunniaksi päätin tehdä kevyttä kesäsalaattia, jonka kastikkeeseen valitsin ruusuiset maut.

Kesäinen ruususalaatti


Cosmopolitan salaattia
tatsoita
rucolaa
punamangoldia
kirsikkatomaatteja
makeaa suippopaprikaa
aprikooseja
mansikoita
kurtturuusun terälehtiä
 
kastike
0,25 dl oliiviöljyä
2 rkl ruusuviinietikkaa
tilkka ruusuvettä
1 valkosipulin kynsi
1 tl (ruusu)hunajaa
mustapippuria myllystä
 
Revi ja pilko salaattiainekset kulhoon. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin päälle.
Koristele  kurtturuusun terälehdillä.



Terveisin,

Ei kommentteja: