maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulupöytään ginillä ja katajanmarjoilla graavattua siikaa

Ihana siiangraavausohje, jossa suolan ja sokerin lisäksi siika saa makua tilkasta giniä ja katajanmarjoja. Uskomattoman hieno makuyhdistelmä.

Niinpä siis kävin ostamassa pikkuruisen graavauspullon giniä. Katajanmarjoja en enää onnistunut saamaan kaupasta, mutta kotimetsän katajista sain poimituksi pienen määrän marjoja tähän tarkoitukseen.




Ginillä ja katajanmarjoilla graavattu siika

1 siikafile
merisuolaa
sokeria
2 rkl giniä
katajanmarjoja

Ripottele siikafileen pinnalle merisuolaa ja hieman sokeria.
Kaada päälle giniä.
Laita lopuksi päälle katajanmarjoja ja kääri tiukasti muovikelmuun maustumaan.



Ja sitten graavatut siivut vain saaristoleivän päälle ja herkuttelemaan.



Terveisin,

Ei kommentteja: