Osallistuin viikolla suomalaisen Syömään! -tutkimuksen julkistamistilaisuuteen. Tutkimuksen tilaajana oli A-lehdet, jonka lehtivalikoimassa Maku on yksi kantava media. Tuloksissa esiteltiin mielenkiintoisia näkökulmia suomalaiseen ruokakultuuriin. Ilahduin annista.
Ihan konkreettisesti kuitenkin tartuin Maku-lehden upeisiin resepteihin, joista päätin rakentaa hellutain aterian. Päätoimittaja Marita Joutjärven ohjaksissa Maku-lehti on kymmenessä vuodessa kasvanut Suomen suurimmaksi ruokalehdeksi. Suosion salaisuutena ovat jokaisessa lehdessä julkaistavat ajankohtaiset ja herkulliset reseptit - ja vielä tarkemmin suuri määrä niitä.
Tällä kertaa minä en päässyt ohi kampasimpukka-parsarisotosta. Se kun yhdistää kaikkia suosikkimakujani: parsaa, kampasimpukoita, parmesaania ja valkoviiniä. Ja sitähän meillä tänään terasiin auringossa syötiin.
Maku-lehden resepti löytyy tästä.
Heleätä helluntaita!
1 kommentti:
Herkullista ruokaa, nyt on parsa parhaimmillaan.
Edellisen postauksen lukemisen jälkeen muistelin haikeudella Pariisin matkoja ja tunnustan, että katselin myös lentoja. En vielä varannut matkaa.
Lähetä kommentti