sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Parsa ja kampasimpukat - vastustamattomat yhdessä

MAKUJA

Osallistuin viikolla suomalaisen Syömään! -tutkimuksen julkistamistilaisuuteen. Tutkimuksen tilaajana oli A-lehdet, jonka lehtivalikoimassa Maku on yksi kantava media. Tuloksissa esiteltiin mielenkiintoisia näkökulmia suomalaiseen ruokakultuuriin. Ilahduin annista.

Ihan konkreettisesti kuitenkin tartuin Maku-lehden upeisiin resepteihin, joista päätin rakentaa hellutain aterian. Päätoimittaja Marita Joutjärven ohjaksissa Maku-lehti on kymmenessä vuodessa kasvanut Suomen suurimmaksi ruokalehdeksi. Suosion salaisuutena ovat jokaisessa lehdessä julkaistavat ajankohtaiset ja herkulliset reseptit - ja vielä tarkemmin suuri määrä niitä.

Tällä kertaa minä en päässyt ohi kampasimpukka-parsarisotosta. Se kun yhdistää kaikkia suosikkimakujani: parsaa, kampasimpukoita, parmesaania ja valkoviiniä. Ja sitähän meillä tänään terasiin auringossa syötiin.





Maku-lehden resepti löytyy tästä.

Heleätä helluntaita!

1 kommentti:

Marjatta kirjoitti...

Herkullista ruokaa, nyt on parsa parhaimmillaan.

Edellisen postauksen lukemisen jälkeen muistelin haikeudella Pariisin matkoja ja tunnustan, että katselin myös lentoja. En vielä varannut matkaa.