Tänä vuonna meillä ei supistu ja kolisteltu keittiössä. Päätimme kokeilla äitienpäivään uutta konseptia. Tapasin lapseni avec pikkubrunssilla kaupungin sydämessä. Kaikkien oli helppo tulla. Ja pienessä tilassa tunnelma tiivistyi. Jazzmusiikki siivitti brunssia ja puheen sorinaa. Kevätaurinko toi upean lisän aamuumme.
Pöydässä oli ranskalaisia makuja ja muistelimme myös hauskaa äitienpäivää Pariisissa, jossa iloinen lapsijoukko kirkui kadulla Fête des Mères, Fête des Mères, Fête des Mères... (Ranskassa äitienpäivää tosin vietetään vasta toukokuun viimeisenä viikonloppuna).
Brunssi on hyvä tapa yhdistää Ranska ja kevät. Se helpottaa myös vähän alituista Pariisi-ikävää.
Konjakkimakkaroita, ranskalaisia juustoja ja hilloja.
Savulohta, ankanmaksaa ja maalaispateeta. Artisokansydämiä ja virheitä papuja.
Blinipannulla paistettuja pikkumunakkaita.
Smoothieta, tuoremehuja, kuohuviiniä ja croisanteja.
Café au lait, canapé-keksejä, moussekakkua, mansikoita ja vaahtokarkkeja.
Ja ei äitienpäivää ilman kotimaisia valkovuokkoja ja rautayrttiä!
Siitä ovat tyttäret aina pitäneet huolta.
Terveisin,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti