torstai 2. helmikuuta 2012

Maailma Lumia-silmin

Design

Eilen se tuli postiluukusta - Uusi Nokia Lumia. Se tuli minulle oikeastaan ihan väkisin...

Viime viikolla soitti teleoperaattorin myyjä, että ensi viikolla katkeaa kahden vuoden sopimus ja jos sitä ei uudisteta, katkeaa myös puhelinliikenne. Tähän vastasin nopeasti, että hyvä, jatketaan sopimusta, puhelinta en tarvitse, koska minulla on vajaa vuoden ikäinen Nokia N8. Sitkeä nainen puhelinlinjan toisessa päässä sanoi, että nyt kannattaa kyllä ottaa uusi puhelinkin, sillä puhepaketissa puhelinlaskumme puhelimen kanssa ovat pari kymppiä kuussa vähemmän kuin ilman pakettia ja uutta puhelinta.

Tätä oli tosi vaikea uskoa ja pyysin laskelmia sähköpostilla. Kolmen sähköpostikierroksen jälkeen sitten totesin, että yrittäjille suunnattu Lumia-paketti todella merkitsi sitä, että puhelinlasku pieneni pari kymppiä kuussa ja uusi puhelin tuli siinä mukana ikään kuin väkisin, sillä ilman puhelinta etua ei olisi saanut. Kummallista tämä puhelinmatematiikka, ajattelin. Mutt helpottihan se päätöstä.

Tilasin siis kaksi pinkkiä, yrityksen värikoodin mukaista Lumiaa, toisen itselleni, toisen yhtiökumppanilleni.
Ja illalla näin TV:stä Lumian mainoskampanjan näyttävän aloituksen. Tulin vakuuttuneeksi, että nyt on tullut aika katsoa maailmaa uusin silmin:) Yritän viikonloppuna perehtyä uuden käyttöjärjestelmän ominaisuuksiin.Terveisin,

1 kommentti:

Marjatta kirjoitti...

Onnittelut! Toivottavasti käyttöohjeet ovat selkeät. Ihmeen paljon toimintoja mahtuu noin pieneen tilaan.