lauantai 10. joulukuuta 2011

Valkea joulu?

JOULUKALENTERI

Toivomme tänä aamuna kuopukseni kanssa ihan erityisesti, että viime päivinä myrkyn saattelemana satanut lumi pysyy ja saamme valkean joulun. Lumikolaa ei ole vielä tarvittu, mutta ensimmäiset lumipallot on jo pyöritelty.
Jos lunta on tarpeeksi, ei tarvitse turvautua IKEAn apuun. Näin nimittäin eilen ulkomainoksen, jossa huonekalujätti takaa kaikille tietyn sohvamallin ostajille valkoisen joulun. Ostajat kun saavat kaupan päälle valkoisen päällyskankaan. Pikkuisen kauaa haettu, mutta toisaalta - jäihin se minullekin mieleen. Ehkä olisin jo sohvajonossa, jos olisin sohvan tarpeessa.

Varatoimina valkoisen joulun saamiseksi olen miettinyt valkoisen kukka-armeijan hankkimista. Lisäksi meillä on  vielä talvella vietetyistä, muutaman vuoden takaisista lakkiaisista tallella valkoiseksi maalattuja koivurisuja. Ehkä ne voi nyt ottaa esiin. Ja joulukuuseen voisi ripustaa valkoisia nauhoja ja koristeita. Jääpuikkoja ja lumipalloja.

Ja musiikissa voisi soida non stop -periaatteella vain valkeata joulua keskellä suurten hankien..., on hanget korkeat nietokset..., lunta tulvillaan on raikas talvisää..., lumi on peittänyt kukat laaksosessa..., jo laulavat lumi ja tuuli jo heläjää hohtava maa:).


Mutta toivottavasti se valkea joulu tulee vielä ihan luonnostaan....

Terveisin,Ei kommentteja: