tiistai 7. heinäkuuta 2015

Nuotionauriit savukalan kaveriksi

Avotuli tuntuu olevan tämän kesän juttu. Yhtä ja toista raaka-ainetta voi heittää tulille valmistumaan. Pihatakkamme sai kunniatehtäväksi valmistaa nuotionauriita savukalan kaveriksi. Samoille hiilille pääsivät myös kukkakaalit.


Tuore naurisnippu houkutteli niin, että sen ohi ei päässyt ostamatta.


Pihatakan lämmössä oli mukava lämmitellä sopivaa hiillosta odotellessa. 
Ja vihdoin sitten, nauriit tulille!


Kuorineen paistetut nauriit saavat ottaa vähän väriä, sillä nauriin voi lopulta nauttia ilman kuoria.


Savukala savustui savustimessa samaan aikaan, kun nauriiden hiillos valmistui pihanuotiolla.


Makeaksi paahtuneet nauriit olivat todellista ja mehevää herkkua!
Yksinkertaista kesähyvää!



Terveisin,

Ei kommentteja: