sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Paistetut portobellosienet alkupalaksi

KOTIRUOKAA


Kevällä maistuvat kevyet ja helpot kasvisruoat. Portobellosienet suorastaan huusivat kaupan hyllyssä ja ne oli pakko ottaa ostoskoriin. Tänään niistä syntyi alkupala puutarhatalkoiden keskellä.




3-4 portobellosientä
oliiviöljyä
mustapippuria
parmesaanilastuja tai -raastetta

Tomaattilisäke
12-15 luumukirsikkatomaattia
3 ruohosipulia tai  muutama lehti basilikaa
mustapippuria
1 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl makeaa chilikastiketta


Pilko tomaatit ja ruohosipulit/balisikat ja sekoita ainekset keskenään.
Viipaloi sienet ja paista ne öljyssä. Sirottele sienille kevyesti mustapippuria.
Nosta lautasille keko sieniviipaleita ja tomaattiseosta. Ripottele pinnalle parmesaania.


Terveisin,


1 kommentti:

Ira kirjoitti...

Tuota ohjetta voisi kokeilla, njams...