sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Jazz-brunssi Pariisissa

PARIISIN TUNNELMIA

Pariisilainen ystäväni Brigitte vei minut vuosia sitten sunnuntaibrunssille Le Reservoir clubille. Olin haltioissani. Liveä jazzia, herkkuja notkuva noutopöytä ja intiimi tunnelma.


Tämän jälkeen olen joka kerta Pariisissa käydessäni yrittänyt mahduttaa brunssin ohjelmaani. Brussia tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin noin puolesta päivästä lähtien joka viikonloppu syyskuun puolivälistä kesäkuun puoliväliin.

Brussipöytä on runsas ja ranskalainen. Juustoja, salaatteja, viiniä, jälkiruokia ja tummaa kahvia. Salin originelli sisustus viehättää aina  ja iloisen välitön tunnelma vie mukanaan.


LE RESERVOIR 16, rue de la Forge Royale, 75011 Paris, http://www.reservoirclub.com/

Brunssitunnelmissa,  

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Suorastaan luksusta olisi päästä brunssille Pariisiin ja vielä jazz-clubille. Tuli tietysti mieleen, että onko paikka vain klubilaisten omassa käytössä?

Niinpä, olen ollut monta kertaa Pariisissa ja sinne kaipuu toistuu aika ajoin. Eläköön ranskan kieli ja kulttuuri!

Pidän pari viikkoa lomaa huhtikuussa ja Pariisi oli yksi vaihtoehto. Lähdemme kuitenkin Prahaan, kaupunkiin, jota monet ovat kehuneet.

Leppoisaa sunnuntai-illan loppua ja hyvää viikkoa!

Marja B. kirjoitti...

Hei, tämä on kyllä ihan avoin clubi ja kuka tahansa voi mennä sinne brunssille. Paikka kannattaa kuitenkin varata etukäteen puhelimitse tai maililla hyvissä ajoin, koska brunssit ovat hyvin suosittuja.

Oikein hyvää matkaa Prahaan, olen kuullut,että se on tosi kiva kaupunki. Se on minullakin listalla,en ole koskaan siellä käynyt.