lauantai 23. helmikuuta 2013

Kitchen & Co & Peuranliha

RIISTARUOKAA

Hevosenlihakeskustelun pyörteissä päätimme ystäväni kanssa mennä Kitchen & Co -ravintolaan maistelemaan riistaruokaa. Yrjönkadulla sijaitseva ravintola oli uudistunut ja saanut myös uuden nimen. Vanhaa olivat jykevät ja upeat puitteet.

 
Sisääntuloaulan vieressä on yksinkertaisesti sisustettu baari, jonka ohi ravintolasaliin kuljetaan.
 
 

 
Rauhaisa ravintolasali täyttyi illan mittaan. Se oli jaettu tyylikkäästi harsoverhoilla.
Puun sävyt toistuvat sisustuksessa ruokalistoja ja leipälautasia myöten.
 
 
 


Herkuttelimme peuralla - kahteen tapaan. Ensin paahdetulla peuranfileellä, joka tarjoiltiin punakaalipediltä. Ja sitten oli vuorossa hyvin hautunut, paistista valmistettu pata, peuraragout, samettisen pehmeän perunamuhennoksen kera.
 
Viinilistalta oli mukava poimia palan painikkeeksi suosiotaan kasvattava, trendikäs,
argentiinalainen kokonaan Malbec-rypleestä valmistettu viini. Täyteläistä ja syvän lilanpunaista.

 
Nautinnon kruunasimme metsän henkeen sopivalla kuusenkerkkäsorbetilla, jonka
päälle kaadettu loraus shampanjaa tosin palautti ajatukset taas cityyn.
 


 
Terveiset,
 

Ei kommentteja: