maanantai 18. huhtikuuta 2011

Pokrovan paastotattikeitto

ISÄ HARITONIN TAPAAN

Tein iltaruoaksi tattikeittoa Pokrovan veljesyhteisön myynnistä jo talvella hankkimistani herkku- ja puniikkitateista. Tatit on kuivattu ja pakattu myyntiä varten kauniisti. Mukana pakkauksessa on kokkaustaidoistaan kuuluisan isä Haritonin resepti keitolle.
Sienien lisäksi keitto syntyy kasviksista: sipulista, palsternakasta, sellerista, porkkanasta, purjosta, tomaateista ja perunoista.





Keiton kanssa  nautimme Pokrovassa leivottua vuokaleipää, jonka olin pakastanut.


Yksinkertaisuudessaan herkullista,


PS. Saattaisit olla kiinnostunut myös Pokrovan borssikeitosta. Siitä kirjoittamani tekstin löydät tästä.

Ei kommentteja: