sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kanadalaiset pannukakut vaahterasiirapin kera

HERKKUHETKI


Viikonlopun aamuihin kuuluu hemmotteluhetkiä. Ja ainakin jos edessä on lehtisavotta haravan varressa. Koko tiimi tarvitsee motivaatiota. Tällä kertaa tiimihenkeä kasvatettiin kanadalaisilla pannukakuilla vaahterasiirapilla.


Ihanan kuohkeat pannarit tuoksuvat ja maistuvat. Vaahterasiirappi on herkullista!

Kanadalaiset pannukakut


3 dl maitoa
2 rkl voisulaa tai rypsiöljyä
2 kananmunaa

1 rkl sokeria

1 rkl leivinjauhetta
2,5 dl vehnäjauhoja
öljyä tai voita paistamiseen

Vaahterasiirappia tai juoksevaa hunajaa tarjoiluun.



Sekoita maitoon rasva ja munat. Lisää kuivat aineet. Sekoita hyvin. 
Kuumenna pieni paistinpannu tai blinipannu ja paista pannukakut kullanruskeiksi.
Tarjoile vaahterasiirapin tai hunajan kera.



Terveisin, 

Ei kommentteja: