tiistai 21. kesäkuuta 2011

Ravintola Gaijin - itämainen lounas

UUDENLAISTA HERKUTTELUA

Suosikkiravintolani Farangin omistajat avasivat huhtikussa uuden ravintolan Bulevardin ja Yrjönkadun kulmaan. Uusi Ravintola Gaijin yhdistää lupauksensa mukaan parhaat palat Japania, Koreaa ja Kiinaa kulinaristeille.

Olen useamman kerran yrittänyt saada ravintolasta pöytää. Illat ovat olleet tiukasti loppuunmyytyjä, mutta lopulta onnistuin jokin aikaa sitten lounasvarauksessa. Odotus kannatti. Tämä oli minun paikkani.




Sisustus on modernin yksinkertainen. Hieman itämainen.


Kuuden ruokalajin maistelumenussa eteen kannetaan pikkuannokset possua pehmeällä leivällä, grillattua mustekalaa, marmorihärkää, miso-marinoitua lohta. Varsinainen pääruoka on ylikypsää vasikanposkea ja kimchimajoneesia japanilaisen riisin kera.


Jälkiruokana on Sake Blueberry - sake-mustikkasorbettia ja vaniljalla maustettua limecremeä.


Terveisin,

Ei kommentteja: