tiistai 11. tammikuuta 2011

Kevään 2011 muotivärejä

TRENDI

Viime viikolla kirjoitin kevään kuumimmasta muotiväristä, pinkin punaisesta kuusamasta - Honeysuckle, joka tulee näyttävästi meikkiin, muotivaatteisiin ja sisustukseen. Tässä seuraa jatkoa laajemmasta muotivärien kirjosta.

Kuusama on alla olevan väripaletin ensimmäinen väri. Sen rinnalle sointuvat kauniisti korallinpunainen ja ruosteenruskea. Siniset värit vivahtavat turkoosiin, merelliseen regattaan tai vihreämpään herneenpalkoon.

Sävyt vaalenevat paletin toiseen päähän siirryttäessä. Hunajanhohtoinen mehiläisvaha ja lila laventeli ovat osoitus luonnon omasta, kauniista värikirjosta, joka ehkä jää usein jopa huomaamatta. Kevyitä ja luonnollisia  sävyjä edustavat myös sadepilven harmaa ja hento pioninpunainen.


Värikästä palettia katsellessa alkaa jo odottaa kevättä ja alkukesän raikkautta! Lupaus keväästä auttaa myös kestämään nyt vallitsevan nuoskakelin ja koskean, painavan lumisohjon.

Värikkäin terveisin

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Löysin blogisi viikonloppuna ja nyt huomaan käyväni kurkkimassa. Kirjoitat erittäin mielenkiintoisista aiheista, joten teksteihisi ja kuviin jää "koukkuun".

Kauniita nuo ensi kevään muotivärit. Itse asiassa kevätvaatteet tulevat piakkoin kauppoihin, joten pian on kevätkin täällä.

Marja B. kirjoitti...

Kiitos kauniista ja kannustavasta kommentista! Odotetaan kevättä innolla.