perjantai 13. toukokuuta 2011

Raparperitaidetta

KEVÄTJÄLKIRUOKA

Raparperia, marjakastikkeita, mansikoita, marenkimuruja ja mascarponesorbettia.
Ei vaan kaunista katseltavaa.
Vaan myös suussasulavaa.
Ja uskon, että myös kaikkia kotikokkeja innottavaa!


Jälkiruoka helsinkiläisen ravintola FishMarketin menusta.

Päätin itsekin kokeilla, voisiko tämän tyyppisen jälkiruoka-asetelman loihtia ihan kotikonsetein,
mansikoista, marja- ja vaniljakastikkeista, kypsennetyistä raparperikuutioista,
marenkikekseistä ja vanhan ajan vaniljakermajäätelöstä.

Juu, kyllä sen voi, mutta kuvauskelpoista versiota en saanut aikaiseksi.
Kolmas yritys oli jo aika hyvää, mutta kastikekäsi tarvitsee vielä erityistreeniä.

Ei ihme, että Suomen kokkimaajoukkue harjoittelee kilpailuannosten esillepanoa päiväkausia.
Opin, että suutari pysyköön lestissään.
Nostan hattua ammattilaisille!

Onneksi minun yleisölleni maistuivat myös vähemmän kauniit jälkiruoka-annokset.
Terveisin,

Ei kommentteja: