lauantai 14. toukokuuta 2011

Penkkiurheilun juhlaa

IHANAA LEINOJAT, IHANAA

Aivan upeeta, Suomen Leijot pelasivat itsensä jääkiekon MM-loppuotteluun, taistelemaan voitosta!!

Olen ollut lätkäfani lapsesta asti. Jätin koululaisena jopa soittotunnin väliin, jotta sain seurara Suomen MM-ottelun. Joskus on itketty karvaita kyyneleitä ja joskus ilon kyyneleitä. Tänään ei itketä, vaan iloitaan koko sydämen kyllyydestä. Antero Mertarantaa lainaten, Granlundin maalista: "Herranjestas minkälainen maali!". Tämä tekniikka saa varmasti ihan oman nimen "vanhanaikaisen" tai "ylämummon" tyyliin ja kuinka moni junnu sitä alkaakaan treenaamaan.

Hienoa on ollut huomata myös, että lapseni ovat perineet jääkiekkofanituksen. Leijonia on kannustettu koko suvun voimin, eri osoitteissa - keskenään viestitellen.
Nyt voi taas ylpeänä ottaa käyttöön jääkiekkokäsilaukun:).
Kultaa odotetaan, mutta hopeaa voidaan jo juhlia!
Terveisin,

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Samaan viikonloppuun on tullut paljon jännityksen aiheita. Tänään peukutetaan Paradise Oscarille ja huomenna Suomen leijonat -joukkueelle.

Tietenkin sitä toivoo parasta menestystä, vaikka Euroviisuista ei kovin kummoisia tuloksia olekaan tullut, paitsi Lordin voitto.

Jos Suomi voittaa MM-kultaa, lehdet ainakin hehkuttavat koko ensi viikon sitä. Toivottavasti hehkuttavat myös mahdollista hopeaa, sillä kyllästymiseen asti onkin ollut politiikkaa sitä, politiikkaa tätä.

Että oikein jääkiekkokäsilaukku!

Marja B. kirjoitti...

Nyt pidetään peukkuja Leijonille!!
Tuo jääkiekkolaukku on hauska vitsi. Sain sen johonkin otteluun mennessäni kumppaniltani hupilahjaksi. Oma laukkuni, kun ei sopinut katsomon sinivalkoiseen tyyliin:).
Vähän samanlainen juttu kuin marathonparfyymi - minulle naurettiin, kun olin laittanut parfyymia ennen juoksutapahtumaa. Sanoin - mutta tämä on marathonparfyymia - ja siitä tuli lentävä lause elämääni.