Uuden sadon sipulit ovat kanttarellikastikkeen olellinen osa.
Helppo ja herkullinen kanttarellikastike
1 l kattarelleja
1 nippu uuden sadon sipuleita
1 prk maustettua ruokakermaa (esim. Lempi Cheddar & paahdettu sipuli)
mustapippuria myllystä
Puhdista ja pilko kanttarellit sekä kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulia pannulla niin, että se saa kauniin värin. Lisää joukkoon kanttarellit ja paista kypsäksi. Lisää lopuksi ruokakerma ja sekoita hyvin. Anna kiehahtaa. Rouhi päälle mustapippuria.
Nauti!
Valitsemani ruokakerma on valmiiksi maustettu aidolla cheddarilla ja paahdetulla sipulilla.
Kanttarellikastike on hyvä sellaisenaan ja se toimii hyvin liharuoan lisukkeena.
Tämä hieman juustoinen versio on myös täydellinen lämpimien voileipien päällä.
Terveisin,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti