perjantai 8. lokakuuta 2010

Tilaihmeet avaruudesta

MUOTI

Pakkasin lentokoneen kabiiniin mahtuvaa vetolaukkuani ja päädyin tilanteeseen, että kenkiä pitää karsia. Olin halunnut mukaan saapikkaat, ballerinat ja citylenkkarit jalassani olevien korkkareiden lisäksi.
Sain heurekan - nyt hankin avaruudessa tehdyt vetoketjukengät.

Vihreitä jalanjälkiä seuraava designerystäväni oli jokin aika sitten saapastellut toimistoomme Globe Hopen ekologisissa saappaissa, joiden pohjaan voi vetoketjukiinnityksellä vaihtaa toisen päällisen, esimerkiksi ballerinat tai tennarit. Kengät on valmistanut portugalilainen Made in Space Globe Hopen materiaaleista. Vakuutuin omakohtaisesti ideasta, joka esiteltiin markkinoille jo viime vuonna.

Muistin samalla nähneeni myös Fredrikinkadun kenkäputiikkia esittelevässä lehtiartikkelissa vetoketjuraktaisun patentoineen  Made in Space -kenkiä. Honeyhillin maahantuomassa mallistossa on mm. hopanhohtoisia citylenkkareita, klassisia ballerinoja ja erilaisia nilkkureita.
Juuri sellaiset tilaihmeet tarvitisen nyt pieneen matkalaukkuuni, ennen kuin nousen taivaan tuulin.

1 kommentti:

Boutique kirjoitti...

Moikka!

Tiedoksenne, että MadeInSpace -tuotteita edustaa (= agentti=) Pohjoismaissa RitaPoint Oy, ja sen kautta jalkineita saa tilata suoraan tehtaalta tehtaanhinnoin. Jälleenmyyjille tää on tietty edullista, koska tukkukauppa jää pois.

Honeyhill on toiminut tukkukauppiaana.

ss2011 mallisto on katsottavissa RitaPoint Oy:n tiloissa Fredrikinkatu30, tervetuloa!