perjantai 1. lokakuuta 2010

Mikä ihmeen Prinsessojen kotitalous?

Prinsessojen kotitalous syntyi jo reilut 15 vuotta sitten, kun ystäväpiirissäni huomasimme, että meidän naisten on selviydyttävä kaikista mahdollisista tilanteista, kuvioista ja töistä hyvin oma-aloitteisesti.

Ammattityössämme olimme hyviä ja hallitsimme työpaikalla suvereenisti konseptimme. Mutta mitä sitten oli tehtävä, kun lapset piti viedä aamulla ennen palaveria hoitoon eikä autolla päässytkään pihasta yöllä sataneen yllätyslumen vuoksi - kysessä oli yli 50 metriä totaalisen auraamatonta tietä. Tai mistä löytyi apua kotona esiin tuleviin akuutteihin remonttitarpeisiin, suurten juhlien järjestämiseen, kuvaukseen somistautumiseen tai lastenhoidon järjestämiseen työmatkan ajaksi.

Apuun tuli konsepti, joka nimettiin Prinsessojen kotitaloudeksi. Se oli sosiaalisen verkostoitumisen erityisen onnistunut esitoteutus, selvästi kauan aikaansa edellä. Ystäväpiiri verkostoitui vapaaehtoisesti, omat taitonsa peliin laittaen. Yhteisölle haluttiin nimi, jonka piti ilmaista tarunomaisia mahdollisuuksia ja unelman tavalla toimivia toteutuksia. Ja olimmehan me jäsenetkin omalla tavallamme prinsessoja. Ihan kaikki työt eivät nimittäin olleet hallinnassa heti alusta lähtien.

Vuosien saatossa meistä kehittyi loistavia asiantuntijoita yhdessä jos toisessa asiassa. Meillä oli myös kyky laajentaa näkökulmaamme ja osaamistamme ja jatkaa verkostoitumista esiin tulevien tilanteiden ja tarpeiden mukaan.

Nyt olen päättänyt ryhtyä jakamaan kokemuksia ja ideoita omassa, samaa nimeä kantavassa blogissa. Olen huomanneet, että ikäisemme, vähän kypsemmät naiset tarvitsevat oman nettiyhteisön. Ja oikein mielellämme vaihdan ajatuksia myös nuorempia kanssa.
Näkökulmani on niin yksityinen kuin se brändirakentajan ajatuksin voi olla.

Ei kommentteja: