maanantai 18. lokakuuta 2010

Henri Alénin uusi ravintola Muru Fredrikinkadulle

FOOD & DRINK
Tunnettu keittiömestari Henri Alén on usein puhunut suomalaisen lähiruoan puolesta. Hän kannattaa myös ruoanlaittoa, jossa asiakkaille tarjoillaan hyvää ruokaa ilman turhaa kikkailua. Nyt Alén avaa Fredrikinkatu 41:een Ravintola ja viinibaari Murun yhdessä Timo Linnamäen, Nicolas Thieulon ja Samuil Angelovin kanssa.
Ravintolatila on parhaillaan täydessä remontissa kiinalaisravintola Shanghai Cityn jäljiltä ja avautuu 4.11.2010. Ravintolasaliin on tulossa 40 asiakaspaikkaa ja lisäksi pieni  ja persoonallinen viinibaari.
Ravintola ei pyri keräämään Michelin-tähtiä, vaan iloisia asiakkaita.  Ruokalista halutaan pitää yksinkertaisena, raaka-aineet hankitaan tuoreina ja läheltä, sesongit huomioon ottaen. Viinit etsitään tuottajilta, joiden tuotteiden taustalla on ajatusta.
Bistrotyylisessä Murussa on lämmin ja rento tunnelma, jossa ei tuhia jökötetä. Palvelu on sydämellistä ja ruoka on hyvää. Kahden ruokalajin hinta on noin 35 euroa. Myös viinit ovat laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia.

Pöytäväraukset Muruun: puh 09-42891213 tai varaukset@murudining.fi
Murujen seikkailuja voi seurata facebookista, klikkaa tästä.

Omia, myöhempiä kokemuksiani ravintolasta, voit lukea tästä.

Ei kommentteja: