torstai 29. syyskuuta 2011

Kotiruokaa suppilovahveroista

SYKSYN SIENISADOSTA


Tämän vuoden suppilovahverosato on ruhtinaallinen. Suppilovahvero on kerrassaan ihana kotimainen ja luonnonmukainen ruokasieni ja se sopii moneen herkkuun, vaikkapa keittoon, kastikkeeseen tai muhennokseen. Tänä syksynä olen kokeillut kaikkia, metsän mausta lumoutuneena.



Sienikastikkeeni on ääriyksinkertainen: sieniä, sipulia, pippuria ja ruokakermaa.


Suppilovahveromuhennoksesta taas syntyy taivaalliset lämpimät voileivät syysiltojen iloksi:
Suppilovahveroita, savukinkkua, sipulia, tomattia, pippuria ja ruokakermaa - paistinpannussa kypsyttäen. Lopuksi valmis muhennos täysjyväviipaleiden päälle ja ihan hetkeksi kuumaan uuniin, jotta leivästä tulee rapsahtelevan rapea. Näitä ei voi koskaan tehdä liikaa:).

Suppilovahverokeiton resepti löytyy aikaisemmasta postauksestani, klikkaa tästä.


Terveisin,

Ei kommentteja: