sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Paahdutut kukkakaalit - syksyn väreissä

Värikkäät kukkakaalit kaupan hyllyssä houkuttelivat ja päätyivät kassiini. Päätin tehdä niistä herkullisen lisäkkeen kalalle.



Violetti ja vihreä kukkakaali sopivat kauniisti yhteen.




Kuten myös vihreä ja oranssi.


Asettelin kukkakaalit kokonaisina uunivuokaan paahtamista varten. 


Paahdetut kukkakaalit - syksyn väreissä

4 eriväristä kukkakaalia
0,5 dl oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
50 g parmesaani-juustoa raastettuna

Asettele kaukkakaalit kokonaisina uunivuokaan ja laita pohjalle kaalien suojalehdet. Sivele kukkakaalit oliiviöljyllä. Rouhi pinnalle mustapippuria ja ripottele lopuksi raastettua parmesaania.
Paahda uunissa 200° asteessa noin 25 minutttia, kunnes kukkakaalit ovat kypsiä ja ovat saaneet kauniin paahtuneen pinnan.


 Asettele lautaselle kaikkia värejä. Tarjoile esimerkiksi kalan lisäkkeenä.
Maistele mietoja makuja ja löydä oma suosikkisi.


Terveisin,






Ei kommentteja: