tiistai 19. huhtikuuta 2011

Oratoriokuoron esittämä Mozartin Requiem sai kiitokset

MUSIIKKI

Porvoon Oratoriokuoron konsertit Palmusunnuntai-viikonlopuna sekä Mäntsälässä että Porvoossa otettiin vastaan kiitoksin. Hienoa, että kuulijat kokivat saman kuin me laulajat itse. Onnistumisen ilo on parasta ja sen huomaa välillä kehonsa kylminä väreinä konserttilavalla.

Suuri kiitos kuuluu myös johtajallemme Erik Olof Söderströmille, Lohjan Kaupunginorkesterille sekä upeille solisteille Hanna Rantalalle (sopraano), Riikka Rantaselle (altto), Tom Nymanille (tenori) ja Petri Lindroosille (basso).

Ruotsinkielisen Borgåbladetin kulttuuritoimittaja Egil Green kirjoitti 18.4 nettiartikkelissa kiitossanoja Mäntsälän konsertista otsikolla Dödsmässä utan en död minut.

Kuva Mäntsälän konsertista:  Borgåbaldet

Uusimaa-lehden Ari Suomela kiitti tämän päivän lehdessä vuolaasti konsertin kaikkia esiintyjätahoja, kuoroa, orkesteria ja solisteja. Erityisen kiitoksen sai - ansaitusti- johtajaamme Eric-Olof Söderströmiä, joka Suomelan mukaan sinkautteli taikasäkenöitä kuorolaisille lähes täydellisen onnistumisen mahdollistamiseksi. Oratoriokuoron esitys veti Suomelan mukaan yleisön mukaan ja hetkeksi aikaa arki ja maailman kyynisyys saivat väistyä puhtauden ja hiljentymisen tieltä. - Mieltä lämmittävää luettavaa.


Saat halutessasi kuvan suuremmaksi klikkaamalla siitä

Jälkimainingeista nauttien,

1 kommentti:

katariina kirjoitti...

Onneksi olkoon kaikille onnistuneen konsertin johdosta !