torstai 5. tammikuuta 2012

My Saaga -korutarina

DESIGN

Alkutalven flunssa on vääntäytynyt vatsaani. Se kolottaa myös lihaksissa ja nivelissä. Pulssi nousee helposti ja elämästä yrittää suoriutua vain pakollisin kuvioin. Iloa kärvistelyn keskelle toivat kuitenkin vanhimman tyttäreni korutarinat.

Tyttäreni on alkanut koota omaa korukertomustaan Kalevala korun My Saaga -heloilla. Korusarjan idea perustuu siihen, että käyttäjä voi koota nahkaiseen kaula- tai rannehihnaan oman mielensä mukaisia koruja. Lisäksi korusarjaa täydennetään säännöllisesti uutuuksilla, jotka suunnitellaan ja valmistetaan kuluttajien toiveiden ja ideoiden mukaan. Interaktiivista designia sanoisin.

Syntymäpäivänsä kunniaksi tyttäreni oli ostanut lahjarahoillaan uuden, suomalaisesta spektroliitista hiotun kivihelan. Innostus vei minunkin ajatukseni korujen maailmaan. Sarjan turkoosissa ilmeessä ja ihanissa kääreissä on Tiffanyn tuntua.
Terveisin,

2 kommenttia:

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ompa näppärä "korusarja". Täytyykin tutustua lähemmin, kiehtoo ajatus voida itse koota valmis koru.

Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi!

Marja B. kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle ja läheisillesi, oikein hyvää uutta vuotta!

Minustakin tämä tyttäreni bongaus vaikutti mukavalta. Sarjaan tuntui olevan paljon erilaisia vaihtoehtoja. Mysaga nettisivuilla on esillä koko valikoima.