perjantai 5. elokuuta 2011

Syksyn 2011 muotivärit

PEHMEÄT SÄVYT

Työn aloituksen myötä on taas saanut sukeltaa myös syksyn muotivärien ihanaan maailmaan. Pantone 2011 värit kutsuvat luonnonon innoittamiin, pehmeiden sävyjen syksyyn. Väri toimivat syksun 2011 muodissa ja sisustuksissa. Ne ohjaavat myös mainonnan suunnittelijoita.


Skaala alkaa kellertävällä bambulla, joka on ehkä hieman yllättävä ja eksoottinen sävy. Se kuitenkin viestii lämpöä ja sopii kokonaisuuteen. Säihkyvämpi hiilloksenhohteinen oranssi on jo perinteikkäämpi syksyn ruskan väri.

Kuusama on valittu vuoden 2011 Pantone-väriksi ja siksi se jatkaa myös syksyn väripaletissa.
Tämä hauska pinkki sopii hyvin yhteen väripaletin kaikkien värien kanssa, mutta erityisesti ruskeat säävyt saavat siitä voimaa ja pirteyttä. Väri sopii erityisesti iltakäyttöön sekä loman ruskettaman ihon meikkeihin.
Tumma violetti  leimuaa mystisesti. Yksin se on viesti vahvuudesta ja luonnon sävyihin yhdistettynä se lisää sopivasti dramatiikkaa kokonaisuuteen.

Seetrinvihreä sävy on kuin raikas usva syksyisen metsän siimeksessä. Se on monikäyttöinen ja muihin väreihin helposti yhdisteltävissä oleva keskivihreä luonnon sävy. Tumma sinivihreä on voimaväri, joka kutsuu meren syvyyksiin tai illan tummentamalle taivaalle. Tumma sävy täydentää hienosti vaaleampaa seetriä ja sopii upeasti yhteen myös pinkin kuusaman kanssa.

Tummanpuhuva kahvilikööri tuo syksyyn eleganssia. Se on mitä mainioin vaihtoehto mustalle. Ja se maustaa upeasti myös lämpimän, kamelinruskean nougatin. Myös violetti, hillosta hehkuva oranssi ja pinkki kuusama sopivat yhteen luonnonsävyisen nougatin kanssa.

Hento orkkidean häivähdys on ainutlaatuinen harmaan vivahde, joka toimii väripaletin kaikkien sävyjen kanssa. Kivilouhoksen harmaa taas on luotettava, aina tyylikäs keskiharmaa. Se on käytännöllinen ja helppo.Materiaaleissa on juhlava tunnelma. Karheutta ja kiiltoa. Pitsiä ja sifonkia.
Tylliä ja turkiksia. Nahkaa ja näyttäviä neuleita.
Naisellisia leikkauksia ja persoonallisia yhdistelmiä.

Terveisin

Ei kommentteja: