tiistai 7. kesäkuuta 2011

Spree - konseptimyymälä Pariisissa

YKSILÖLLINEN KONSEPTI

Muotisuunnittelija Roberta Oprandi ja Art directore Bruno Hadjadj perustivat uuden vuosituhannen kunniaksi omaperäisen myymäläkonseptin Pariisiin. Syntyi galleria boutigue, joka heijastaa omistajiensa intohimoja ja matkoilta kerättyjä vaikutelmia.


Spree myymälä sijaitsee Montmartren kukkulan kupeessa,16 Rue de la Vieuville (Metro Abbesis).
Nettisivuille pääsee tästä.Myymälässä on tarjolla modernien muotisuunnittelijoiden mallistoja, design-huonekaluja - sekä vintagea että nykysuunnittelijoiden tuotantoa. Joka sesonkiin tuodaan mukaan myös uusien, nousevien suunnittelijoiden tuotteita. Spree tunnetaan eri puolilla maailmaa, sillä siellä on tarjolla monien kansainvälisten suunnittelijoiden tuotantoa. Suomalaisia edustaa Tapiovaaran jakkara.


Asiakkaina ovat kaikenlaiset ihmiset, mutta paikka on erityisesti elokuva-, musiikki- ja muotimaailman suosiossa.
Vaatteiden esillepano huonekalujen päällä oli huomiota herättävä. Boutigue tarjosi hienon visuaalisen kokonaisuuden. Oli ihan virkistävä kokemus ja ystävällinen palvelu.

Terveisin

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Mielenkiintoinen. Jos Spree-konseptimyymlä tunnetaan eri puolilla maailmaa, niin tunnetaanko myös Suomessa. Nyt ainakin tiedän, että missä myös käyn seuraavalla Pariisin reissulla.

Tyylikkäät kotisivut ja kohtuulliset hinnat. Hyvä, että suomalaisista ainakin Tapiovaara oli päässyt esille.

Harvemmin näitä upeita kauppoja sattumalta löytää, joten kiitos Marja "valistamisesta".

Marja B. kirjoitti...

Myymälä on varmasti eri muotoilu- ja suunnittelijayhteisöille tuttu Suomessakin. Itse kuulin tästä vasta vajaa vuosi sitten ja siksi päätin nyt käydä paikan päällä katsomassa. Ison kaupungin etuna on se, että asiakkaita riittää, vaikka konsepti olisi suunnattu pienemmällekin kohderyhmälle. Tämä on erikoisliike samaan tyyliin kuin vaikkapa Design Forum Shop Helsingissä.