Kevään kevennykseen kuuluvat myös kasvispihvit. Tällä kertaa päätin kokeilla palsternakka-inkivääripihvejä. Pehmeä palsternakka ja pirteä inkivääri täydentävät sopivasti toisiaan.
Palsternakka-inkivääripihvit
300 g palsternakkaa
1 kirpeä omena
1 sipuli
pala tuoretta inkivääriä
1 dl ruokakermaa
1 dl ruokakermaa
1-2 kananmunaa
2 rkl spelttijauhoja*
½ dl tummaa soijarouhetta
mustapippuria
tuoretta timjamia ja korianteria
suolaa maun mukaan
Paistamiseen
rypsi- tai oliiviöljyä
Raasta kuuoritut palsternakat ja omena. Silppua sipuli.
Lisää joukkoon raastettu inkivääri, kananmunat, spelttijauhot, soijarouhe, yriti ja mausteet.
Paista pannulla keskilämmöllä pieniä pihvejä.
*Vinkki: jos haluat gluteenittomat pihvit, korvaa spelttijauho soijarouheella.
Terveisin,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti