maanantai 30. maaliskuuta 2015

Palsternakka-inkivääripihvit

KASVISRUOKAA


Kevään kevennykseen kuuluvat myös kasvispihvit. Tällä kertaa päätin kokeilla palsternakka-inkivääripihvejä. Pehmeä palsternakka ja pirteä inkivääri täydentävät sopivasti toisiaan.

Palsternakka-inkivääripihvit

300 g palsternakkaa
1 kirpeä omena
1 sipuli
pala tuoretta inkivääriä
1 dl ruokakermaa
1-2 kananmunaa
2 rkl spelttijauhoja*
½ dl  tummaa soijarouhetta
mustapippuria
tuoretta timjamia ja korianteria
suolaa maun mukaan

Paistamiseen
rypsi- tai oliiviöljyä

Raasta kuuoritut palsternakat ja omena. Silppua sipuli.
Lisää joukkoon raastettu inkivääri, kananmunat, spelttijauhot, soijarouhe, yriti ja mausteet. 
Paista pannulla keskilämmöllä pieniä pihvejä.


*Vinkki: jos haluat gluteenittomat pihvit, korvaa spelttijauho soijarouheella.





Terveisin,



Ei kommentteja: