perjantai 27. maaliskuuta 2015

Paistettua nieriää palmusunnuntaiksi

KOTIRUOKAA

Nieriä on yksi lempikalojani.  Siitä saa herkullisen aterian mitä erilaisimpiin tarkoituksiin.
Voin ja oliiviöljyn seoksessa paistettu nieriä vihreiden vihannesten ja hunajalla maustettujen sienien kanssa tuntui sopivalta suositukselta palmusunnuntaiksi. Kevään ja kalan yhdistelmä.


Paistettu nieriä

1 nieriäfile/ruokailija
voita ja oliiviöljyä
pippuria ja suolaa 
tuoretta timjamia koristeluun

Paista nieriäfileet molemmin puolin voin ja oliiviöljyn seoksessa. 
Ripottele pinnalle pippuria ja suolaa makusi mukaan. 
Koristele annos tuoreella timjamilla.

Tarjoile höyrystettyjen ruusukaalien, parsakaalin nuppujen, vihreiden papujen 
sekä hunajalla maustettujen siitakesienten kera.
Hunaisten siitakesienten ohjeen löydät tästä.




Kyytipojaksi nieriälle sopii valkoviini, esimerkiksi laadukas ja aromikas Savingnon Blanc.




Terveisin,

Ei kommentteja: