Sadonkorjuujuhlien vuohenjuustosalaattiin lisäsimme kuutamokuitavattuja tomaatteja. Tässäpä niiden resepti.
Kuutamokuivatut tomaatit
500 g (n. 24 kpl) terttu- tai kirsikkatomaatteja
¼ tlk sokeria
1 tlk kuivattua timjamia
2 rkl oliiviöljyä
Lämmitä uuni 220 asteeseen.
Puolita pienet tomaatit ja aseta leikkauspinta ylöspäin uuni vuokaan tai pellille.
Ripottele pinnalle sokeria ja timjamia ja tipottele oliiviöljy.
Aseta vuoka/pelti uunin keskiosaan ja sulje uuninluukku. Sammuta uunin virta.
Anna tomaattien olla uunissa yön yli avaamatta uuniluukkua.
Tarjoile tomaatit tuoreella leivän päällä tai esimerkiksi juustosalaatin joukossa.
Terveisin,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti