perjantai 18. marraskuuta 2011

Kuutamokuivatut tomaatit

KOTIRUOKAA

Sadonkorjuujuhlien vuohenjuustosalaattiin lisäsimme kuutamokuitavattuja tomaatteja. Tässäpä niiden resepti.


Kuutamokuivatut tomaatit

500 g (n. 24 kpl) terttu- tai kirsikkatomaatteja
¼ tlk sokeria
1 tlk kuivattua timjamia
rkl oliiviöljyä

 Lämmitä uuni 220 asteeseen.
 Puolita pienet tomaatit ja aseta leikkauspinta ylöspäin uuni vuokaan tai pellille.
Ripottele pinnalle sokeria ja timjamia ja tipottele oliiviöljy.
Aseta vuoka/pelti uunin keskiosaan ja sulje uuninluukku. Sammuta uunin virta.
Anna tomaattien olla uunissa yön yli avaamatta uuniluukkua.

Tarjoile tomaatit tuoreella leivän päällä tai esimerkiksi juustosalaatin joukossa. 

Terveisin,



Ei kommentteja: