maanantai 15. marraskuuta 2010

Elämä ruotuun

DESIGN

Törmäsin Akateemisessa kirjakaupassa kirjaimellisesti mainokseen, jossa kerrottiin, että Ordning&Reda -järjestyksenpitotuotteiden shoppi on avattu. Jotenkin se vaikutti. Ihan muina naisina oli kierrellyt kirjoja katsomassa ja huomasin päätyneeni paperiosastolle muistikirjojen, kalentereiden ja säilytyslaatikoiden joukkoon.


Hyvä niin. Viime viikolla merkattiin työkalenteriin tapahtumia jo helmikuulle, joten vuoden 2011 kalenterin hankkiminen oli enemmän kuin ajankohtaista. Minulla on ollut jo vuosia tapana käyttää käsilaukkuun mahtuvaa pikkupäivyriä. Tapa syntyi, kun kauan sitten käyttämäni, aikaansa edellä ollut Psionin pieni käsilaukkukannettava hukkasi koko elämäni. Konkreettinen kalenteri varmistaa, että tiedän, missä minun pitää olla ja mihin aikaan. Ja mitä pitää muistaa. Hyviä lisäresursseja ovat sitten kännnykän ja PC:n intergroidut kalenterisysteemit.

Tulin hyvin iloiseksi, kun vihdoin sain ostettua oman pienen, mustan ja nahkakantisen  kalenterini. Samalla päätin päivittää muistikirjat, sekä työmuistiinpanoille että omille luoville ajatuksille. Sopivat versiot löytyivät työkassiin, käsilaukkuun ja autoon.


Siinä sitten vain ruokahalu kasvoi syödessä. Huomasin raahaavani kassalle edellisten lisäksi myös tyylikkäitä laatikoita järjestyksenpitoa varten.


Ja sokerina pohjalla: uusi hiirimatto vanhan ja kauhtuneen hirvityksen tilalle. Uusi ja hillityn tyylikäs hiirimatto edustaa ympäristöystävällistä designia. Se on valmistettu auton renkaiden kierrätyskumista ja on myös kokonaan kierrätettävissä.

Kyllä näillä eväillä nyt pitäisi saada elämä ruotuun ja uusi työviikko onnistuneesti käyntiin.


Ei kommentteja: