Luomuviikon kunniaksi haudutin toimiston väelle aamiaiseksi täyteläisen uuniohrapuuron. Puuron kanssa tarjosin flavonoidien kuninkaaksi sanottua mustaherukkaa ja aina iki-ihanaa hunajaa. Tällä setillä pitäisi jaksaa kiireen keskellä.
Tällä kertaa en säästellyt kaloreissa, vaan raaka-aineeksi valitsin reilusti vanhanajan luomu täysmaitoa ja täyteläistä luomukuohukermaa.
Jo huumaava tuoksu nosti veden kielelle.
Täyteläinen uuniohrapuuro
1,3 l täysmaitoa
2 dl kuohukermaa
3 dl rikottuja ohrasuurimoita
tl suolaa
Mittaa aineet uuninkestävään, voideltuun vuokaan.
Kypsennä uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 1 tunti 15 minuuttia.
Tarjoile esimerkiksi mustaherukoiden ja hunajan kera.
Maidon, kerman ja ohrasuurimot voit valita myös luomutuotteina.
Terveisin,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti