Chili on ehdottomasti syksyn maku. Ja tänä syksynä se tuntuu oleva erityisen suosittu. Siispä kokeilin sitä nopeaan arkipastaan. Taas kerran on vain pakko ihastella, miten herkullisia yksinkertaiset ja puhtaat maut voivatkaan olla.
Chili-valkosipuli pasta
(4 annosta)
500 g pastaa (spaghettia tai linguinea)
2 kuivattua chilipalkoa (esim. keskivahva quijilla)
4 valkosipulin kynttä
n. 1 dl oliiviöljyä
pala parmesaanijuustoa
tuoretta persiljaa
mustapippuria myllystä
Keitä pasta runsaassa vedessä ohjeen mukaan.
Pilko valkosipuli, chili ja persilja. Kuullota valkosipulit pannulla ja lisää joukkoon chili ja persilja.
Sekoita aineet pastaan öljyn kanssa. Raasta päälle parmesaanijuustoa ja rouhi mustapippuria.
Koristele tuoreella persiljalla.
2 kuivattua chilipalkoa (esim. keskivahva quijilla)
4 valkosipulin kynttä
n. 1 dl oliiviöljyä
pala parmesaanijuustoa
tuoretta persiljaa
mustapippuria myllystä
Keitä pasta runsaassa vedessä ohjeen mukaan.
Pilko valkosipuli, chili ja persilja. Kuullota valkosipulit pannulla ja lisää joukkoon chili ja persilja.
Sekoita aineet pastaan öljyn kanssa. Raasta päälle parmesaanijuustoa ja rouhi mustapippuria.
Koristele tuoreella persiljalla.
Terveisin,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti