lauantai 5. lokakuuta 2013

Uutispuuroa puolukoista

SYKSYN KOTIRUOKAA


Puolukkapuuro on suurta herkkuani. Odotan joka vuosi innolla syksyn kuulasta viikonloppua, jolloin voin antaa kirpeiden puolukoiden hautua kaikessa rauhassa uuden sadon ruisjauhojen kera. Kierrän kattilaa kuin kissa kuumaa puuroa ja odotan...

 

Marjapuuro puolukoista ja uutisjauhoista

1,5 l vettä
1 l puolukoita
5 dl luomuruisjauhoja (uutisjauhoja)
1 dl sokeria
 
Keita vesi ja puolukat. Siivilöi. Lisää puolukkamehuun sokeri. Vatkaa jauhot kiehuvaan mehuun. Hauduta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 1-3 tuntia. Nauti.
 



Terveisin,
 
 

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Iloiset onnittelut 3-vuotiaalle blogillesi. Olen seurannut alusta lähtien ja sitä teen jatkossakin.

Seuraavaksi tutustun Prinsessa Care-blogiin, kiitos vinkistä.

Marja B. kirjoitti...

Kiitos Marjatta onnitteluista, kannustuksesta ja inspiraatiosta kaikkien vuosien aikana!