maanantai 25. toukokuuta 2015

Hunaja-limettimansikat mintun kera

Hunajalla ja limettimehulla maustetut mansikat ovat ihana jälkiruoka sellaisenaan tai vaikka vaniljajäätelön kera. Helppotekoinen herkku on näyttävä myös buffetpöydässä.


Anna mansikoiden tekeytyä hunaja-limettiliemessä hetki ennen tarjoilua, jotta herkulliset maut ehtivät imeytymään.



Hunaja-limettimansikat

n. 1 l (500 g) tuoreita mansikoita
1/2 dl juoksevaa hunajaa
1 limentin mehu
1 dl vettä
tuoretta minttua koristeluun

Poista mansikoista kannat ja halkaise ne pituussuunnassa. Keitä, vesi, hunaja ja limetin mehu ja anna jäähtyä. Aseta mansikat tarjoilukulhoon ja kaada päälle jäähtynyt hunaja-limettiliemi. Anna vetäytyä 15-30 minuuttia ennen tarjoilua, jotta maut imeytyvät. Koristele tuoreella mintulla.




Terveisin,

Ei kommentteja: