Prinsessojen kotitalous

Blogi, joka ottaa kantaa ruoanlaittoon, herkutteluun, juhliin ja terveysruokaan brändinrakentajan silmin. Löytää uusia juttuja, kokeilee rohkeasti reseptejä, kasvattaa kotipuutarhaa, järjestää ilolla tapahtumia ja yrittää muistaa herkuttelun terveysnäkökohdat.

▼
tiistai 30. maaliskuuta 2021

Pääsiäisen ihanimmat herkkureseptit

›
Pääsiäisviikon kunniaksi kokosin yhteen ihanimpien pääsiäisherkkujen reseptejä. Pashan voi tehdä perinteisesti tai toteuttaa siitä vegaanise...
sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Kermainen lohikeitto pihatalkoisiin

›
Kevät kutsuu pihapuuhiin. Ja mikä olisikaan aherruksen lomassa parempi taukoruoka kuin höyryävä, lämmin lohisoppa. Se antaa voimia ja pitä...

Herkulliset nokkos-rahkaletut

›
Kevät vihertää Etelä-Suomessa jo täysillä. Ulkoilun ja lenkkeilyn ohella on ollut ihana nauttia luonnon heräämisestä. Nyt oli myös aika ker...
2 kommenttia:
maanantai 27. huhtikuuta 2020

Vappuherkut - keväistä ja kaunista

›
Vappu lähestyy. Tänä vuonna sitä juhlitaan kotona ja pienessä piirissä. Siksi ajattelin koota blogini reseptejä helppoihin ja keväisiin vapp...
sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Keväinen raparperipiirakka

›
Kotikauppaan oli ilmestynyt kevään ensimmäiset raparperit. Ne nähtyäni en voinut vastustaa ideaa raparperipiirakasta. Tyttäreni leipoi meil...
lauantai 11. huhtikuuta 2020

Perinteinen ja vegaaninen pasha pääsiäispöytään

›
Lankalauantai on perheessämme perinteinen pashapäivä. Jo varhain aamulla aloitamme valmistuksen. Tänä vuonna emme vietä perinteistä perheju...
sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Banaanipannukakkuja aamiaiseksi

›
Tänä aamuna herkuttelimme banaanipannukakuilla. Niistä on tullut terveytietoisten ihmisten suosima aamiais- ja brunssiherkku, joten päätimme...
keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Ihanat belgialaiset vohvelit - makeina ja suolaisina

›
Belgialaiset vohvelit ovat monelle niitä aitoja ja ainoita oikeita vohveleita.  Ne ovat  "suomalaisia"  vohveleita paksumpia ja m...
maanantai 20. tammikuuta 2020

Belgialaiset sinisimpukat kermassa - moules marinières à la crème

›
Belgiassa rakastetaan viinissä keitettyjä, sipulilla ja valkosipulilla maustettuja simpukoita. Ne ovat maan kansallisruokaa. Simpukat tarjoi...
›
Etusivu
Näytä internetversio

Taustalla

Oma kuva
Marja B.
Mainonnan suunnittelija. Viihtyy kaupungin sykkeessä, asuu maaseudun rauhassa. Seuraa trendejä ja innostuu ilmiöistä.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.